پاروا ویروس سگ | درمان پاروا ویروس سگ در شیراز | جلوگیری و کنترل پاروویروس سگ | بیماری پارووویروس توله سگ
مشاوره تلفنی با دامپزشک متخصص در ارتباط با پیشگیری، کنترل و درمان بیماری پاروا ویروس یا پاروویروس در سگ ها و توله سگ ها
در صورت داشتن هر گونه سوال در ارتباط با بیماری پاروا در سگ ها و توله سگ ها با شماره زیر تماس گرفته و سوالات خود را از دامپزشکان کلینیک دامپزشکی شیراز بپرسید
09175619012
Parvovirus in dog |Treatment parvovirus disease in dog in shiraz veterinary hospital and clinic
پاروا ویروس سگ یک بیماری بسیار خطرناک با قدرت انتقال و واگیری زیاد است که توسط ویروس ها در سگ ها و توله سگ ها ایجاد می شود و زندگی حیوان را به خطر می اندازد. در بیماری پاروا ویروس سگ دستگاه گوارش و سلول های روده سگ به شدت درگیر شده و التهاب شدید روده ها اتفاق می افتد. پاروو ویروس سگ به گلبول های سفید موجود در خون حیوان حمله می کند و زمانی که توله سگ آلوده می شود، ویروس مذکور می تواند سبب آسیب به عضله قلب شده و در ادامه زندگی و در صورت زنده ماندن حیوان مشکلات جدی قلبی را برای او به وجود بیاورد.
علایم و نشانه های بیماری پاروا ویروس سگ
پاروا ویروس در سگ دارای علایم بالینی متعددی است که از جمله آنها می توان به موارد مقابل اشاره کرد: سگ مبتلا به بیماری پاروویروس دچار بی حالی شده و بازیگوشی و تحرک زیاد حیوان از بین میرود. به دلیل بیمری و درگیری روده ها اشتهای سگ به سرعت کاهش یافته و سگ و یا توله سگ مبتلا به پاروا ویروس سگ تمایلی به خوردن غذا ندارد. اسهال و استفراع شدید و متعدد از علامت های مهم بیماری ویروسی پاروا در سگ و توله سگ می باشد. اسهال سگ در ادامه بیماری همراه با خون شده و بوی بسیار بدی می دهد. حیوان مبتلا از طریق اسهال و استفراغ پاروا ویروسی به سرعت آب از دست داده و دچار کم آبی می شود. توجه داشته باشید که شدت و نوع علایم بالینی در این بیماری تا حد بسیاز زیادی به حدت سویه ویروس، وضعیت سیستم ایمنی میزبان و سن درگیری بستگی دارد.
چگونه سگ و یا توله سگ به بیماری پاروا ویروس میتلا می شوند؟ | راه های انتقال بیماری پاروا ویروس سگ کدامند؟
بیماری پاروا ویروس سگ بسیار واگیردار است و از طریق حیوان، انسان و وسایل آلوده به ویروس قابل انتفال هستند. ویروس بیماری پاروویروس از زریث مدفوع سگ و یا توله سگ آلوده دفع شده و وارد محیط می شود. این ویروس به شدت مقاوم بوده و خود را برای مدت طولانی در محیط حفظ می کند. عمده ضدعفونی کننده ها توان از بین بردن این ویروس را ندارند و همین امر خطر انتقال این بیماری را دوچندان کرده است. حال اگر سگ شما در سن مناسب واکسن پاروا ویروس سگ در کلینیک دامپزشکی شیراز را دریافت نکرده باشد، زمانی که در معرض بیماری قرار می گیرد، مبتلا شده و چند روز بعد علایم بیماری را نشان میدهد. توجه داشته باشید که پاروا ویروس سگ می تواند برای مدت طولانی در محیط و ظروف و غذا و اشیا زنده بماند وبیماری زایی خود راحفظ کند. بنابراین اگر سگ و یا توله سگ جدیدی خریداری کرده اید، از بردن او به مکان های مشکوک به آلودگی و یا تماس با حیوانات مبتلا خوداری کنید. اگر دارای چندین سگ هستید و یکی از آنها به بیماری پاروا ویروس سگ مبتلا شده است باید به سرعت سگ بیمار را از بقیه جدا کرده و محیط و ظروف را ضد عفونی نمایید.
سگ های حساس به بیماری پاروا ویروس | نژادهای سگ که بیشتر به بیماری پاروویروس سگ مبتلا می شوند کدامند؟
بیشترین حساسیت نسبت به بیماری مربوط به سگ های جوان و توله سگ های زیر 3 ماه می باشد و بخصوص انهایی که واکسن پاروا ویروس سگ را دریافت نکرده باشند. در بین نژادهای مختلف سگ نژادهای روتوایلر، ژرمن شفرد، پیت بول، دوبرمن و لابرادور بیشتر به بیماری پاروا ویروس سگ مبتلا می شوند و خطر بیماری در این دسته از سگ ها نسبت به سایرین بیشتر است. پس اگر توله سگ جدیدی خریداری کرده اید که جز نژادهای گفته شده است، باید هرچه سریع تر برای زدن واکسن پاروویروس سگ خود اقدام کنید.
بهترین مراکز دامپزشکی واکسیناسیون سگ در شیراز را از ما بخواهید
واکسن پاروا ویروس سگ در کلینیک دامپزشکی شیراز
خرید و فروش واکسن پاروا ویروس سگ در شیراز
09175619012
تشخیص بیماری پاروا ویروس در سگ | کیت تشخیصی پاروویروس سگ در کلینیک دامپزشکی شیراز
دامپزشکان بر اساس تاریخچه، علائم بالینی و تستهای آزمایشگاهی بیماری را تشخیص میدهند. یک روش بسیار سریع تشخیص، استفاده از کیتهای مخصوص پاروویروس (کیت تست الایزا) میباشد که به ردیابی ویروس در مدفوع میپردازد. اما باید توجه داشت که این کیت حساسیت و ویژگی صد در صدی نخواهد داشت، لذا ممکن است دامپزشک درخواست آزمایشات و بررسیهای بیشتری را بدهد.
درمان بیماری پاروا ویروس سگ | درمان توله سگ و سگ مبتلا به بیماری پاروویروس سگ
پاروا ویروس سگ یک بیماری ویروسی می باشد. داروهایی که بتوانند ویروس ها را از بین ببرند بسیار محدود می باشند و تنها در بیماری های ویروسی خاص مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین در روند درمانی این بیماری در کلینیک دامپزشکی درمان حمایتی، در جهت کنترل علائم، بهبود شرایط عمومی و تقویت سیستم ایمنی حیوان انجام می گیرد.
پاسخ دهید