درمان بیماری های همستر در دامپزشکی شیراز

بیماری های همستر – درمان همستر در دامپزشکی شیراز

بیماری های همستر درمان همستر در دامپزشکی شیراز

دکتر دامپزشک همستر و حیوانات اگزوتیک در شیراز

مشاوره در ارتباط با تغذیه و بیماری های همستر

درمان انواع بیماری های همستر در کلینیک دامپزشکی همستر شیراز تحت نظارت دکتر دامپزشک همستر صورت میگیرد

برای صحبت با دکتر دامپزشک و کسب مشاوره دامپزشکی از طریق شماره زیر با مرکز مشاوره دامپزشکی شیراز تماس بگیرید

09175619012

احتمالا شما هم از آن دسته از افراد هستید که فکر می کنید همسترهای جونده ، به دلیل نگهداری در آکواریوم همیشه سالم می مانند و از مبتلا به بیماری ها در امان هستند. اما واقعیت این است که بروز همه بیماری ها، مخصوصا بیماری های همسترهیچ ربطی به جثه و اندازه حیوانات ندارد. در واقع عوامل بسیاری در بروز بیماری های همستر نقش دارند.

بیماری های همستر

بعضی از بیماری های همستر به دلیل نگهداری غیر اصولی به و جود می آیند. حتی این احتمال وجود دارد که یک بیماری زمینه ی وراثتی داشته باشد و یا حتی در اثر آلودگی ها به وجود آید. در ادامه شش مورد از بیماری های همستر را شرح خواهیم داد.

بیماری های همستر” بیماری پلی کیستیک “

بیماری پلی کیستیک نوعی بیماری مادرزادی است. در این بیماری که اغلب در همستر های بالای یک سال دیده می شود، کیست هایی در کبد ظاهر می گردند که در واقع از مجاری صفراوی نشأت گرفته اند. البته گاهی این کیست ها در پانکراس هم دیده می شوند. این بیماری اغلب با نشانه های بالینی همراه نخواهد بود و تشخیص آن تنها با لمس کردن شکم همستر امکان پذیر خواهد بود. هیچ نوع درمانی برای بیماری پلی کیستیک توصیه نمی گردد .

بیماری های همستر” بیماری ترومبوز قلبی   

ترومبوز قلبی یک بیماری شایع در همسترهای مسن است که اغلب در قلب چپ (دهلیز چپ) به وجود می آید. در بیش تر موارد این ترومبوز، ثانویه است و به دنبال اختلالات انعقادی، کاردیومیوپاتی، آمیلوئیدوز و بیماری های عروقی دیده می شود. همستر بیمار دچار تنگی نفس می شود و با کمترین میزان فعالیت شروع به نفس نفس زدن می کند. مخاطات حیوان سیانوز (تیره) می گردد و تعداد ضربان قلبش نیز بالا خواهد رفت و در ادامه بیماری، همستر احتمال دارد که دچار مرگ ناگهانی گردد. در صورت مشاهده این علائم برای درمان یا حداقل تخفیف علائم بیماری می توانید به کلینیک دامپزشکی همستر شیراز مراجعه کنید. دامپزشک برای درمان این بیماری همستر از داروهای محرک قلبی مانند دیگوگسین و همچنین دیورتیک ها نظیر فوروزماید و ضد انعقاد ها برای همستر شما تجویز می کند.

بیماری های همستر ” بیماری سالمونلوز “

همسترهای بیمار علائمی مانند ژولیدگی موها، بی اشتهایی، علائم تنفسی، کاهش وزن، اختلالات تولید مثلی همانند سقط جنین، وجود ترشحات چشمی و نرم و روشن شدن مدفوع را نشان می دهند. این بیماری از طریق گوارش منتقل می گردد و عواملی مانند تغذیه نادرست، وجود بیماری های زمینه ساز استرس و ضعف ایمنی در همستر های کم سن و مسن، شرایط را برای ایجاد بیماری فراهم می کند . عامل به وجود آورنده این بیماری همستر، باکتری های سالمونلاتیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس می باشند. به محض مشاهده بیماری یا مشکوک شدن به آن، اقدامات بهداشتی مانند جدا کردن همستر بیمار از همستر های سالم را انجام دهید و اگر در شیراز هستید به کلینیک دامپزشکی همستر شیراز مراجعه کنید تا دامپزشک شیراز، آنتی بیوتیک مناسب برای درمان بیماری را تجویز نماید. در ضمن چون سالمونلوز یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان می باشد باید مواظب باشید تا به وسیله حیوان خانگی خود مبتلا به سالمونلوز نگردید.

بیماری های همستر ” بیماری انتزوتوکسمی “ 

عامل بروز این بیماری، کلسترویدیوم ها هستند. این اختلالات متعاقب مصرف برخی آنتی بیوتیک ها همانند کلرامفنیکول و تتراسایکلین بروز پیدا می کنند. علاوه بر این مصرف یکباره دانه هایی که دارای مقدار زیادی نشاسته هستند، افزایش حرکت های روده و ویروس هایی مانند روتاویروس نیز زمینه را برای بروز بیماری فراهم خواهند کرد. گفته شده است که به غیر از باکتری کلستریدیوم سایر باکتریها، ویروس ها و تک یاخته ها نیز در ایجاد بیماری همستر دخالت دارند. این بیماری از طریق گوارشی انتقال پیدا می کنند و به دنبال آن علائمی مانند اسهال شدید و بد بو به رنگ سبز تا قهوه ای و متعاقب آن دهیدراتاسیون، پرنوشی، بی حالی و بی اشتهایی ظاهر می گردد. به محض این این علائم را مشاهده کزدید همستر بیمار را از بقیه جدا نمایید، محیط قفس را به خصوص از فضولات پاکسازی کنید. برای مشاوره رایگان می توانید با کلینیک دامپزشکی همستر شیراز تماس حاصل فرمایید.

hamester in shiraz

بیماری های همستر” بیماری پنومونی باکتریایی “  

با این که همستر مقاوم ترین جونده در برابر عفونت های تنفسی است اما باکتری هایی مانند مایکوپلاسما، پاستورلا، استرپتوکوک، استافیلوکوک، کلبسیلا و بوردوتلا و ویروس هایی نظیر ویروس سندائی (Sendai) گاهی باعث بروز ذات الریه در این حیوان می گردند. متعاقب بروز این بیماری علائم تنفسی ، کاهش باروری، ترشحات بینی و چشم،ژولیدگی مو ها و مرگ و میر مشاهده می گردد . به خاطر این که راه انتقال این بیماری از راه تنفس است، بنابراین به سرعت و به راحتی از همستر بیمار به سایر همنوعان وی انتقال می یابد. بنابراین بهتر است که به محض دیده شدن علائم تنفسی همستر ، همستر های بیمار را از سایرین جدا نمایید و آن ها را در یک محیط گرم، با تهویه مناسب و به دور از جریان هوای سرد قرار دهید و برای درمان بیماری های همستر سریعا به نزد دامپزشکی شیراز مراجعه کنید .

بیماری های همستر” بیماری تیزر “

 بیماری تیزر نوعی بیماری عفونی است. عامل آن یک نوع باکتری است که سلول های قلبی ، کبدی و پی تلیال روده را درگیر می کند. همستر بیمار به طور ناگهانی دچار اسهال می شود که در این حالت مدفوع به حالت کاملا آبکی و به رنگ زرد در خواهد آمد و در ادامه همستر دچار دهیدراتاسیون شدید (بی آبی، به علت از بین رفتن آب بدن)  می شود و در نهایت می میرد. از دیگر اختلالاتی که در این بیماری های همستر دیده می شود، ضایعات کبدی است. گفته شده است که مصرف داروهای کورتیکواستروئید به عنوان یک عامل مستعد کننده برای ابتلا به این بیماری محسوب می گردد .در صورتی که مشکوک به این بیماری شدید، بهترین کار جدا کردن همستر بیمار از سایر همسترها است. سپس می توانید آن را به نزد دامپزشک خود در کلینیک دامپزشکی شیراز ببرید تا برایش آنتی بیوتیک مناسب تجویز کنند.

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این را به اشتراک بگذارید

کپی لینک در کلیپبورد

کپی